Archive for September, 2006

Hämeenkyrön tulokset

Monday, September 18th, 2006

Hämeenkyrön kisojen tulokset:

Kansanpylon:

1. Sakari Pesonen
2. Tapio Hanhilammi
3. Timo Laurén

Q500-Sport (SuperCustom .40 moottorisääntö):

1. Hannu Selkee + Jouni Erola
2. Mikko Vulli

(miksi Vullilta puuttui kahdesta kierroksesta tulokset? haloo avustajat?)

Tarkistuslaskennan jälkeen ykkössija Q500-Sport-luokassa meni jaetuksi koska kummallakin oli täysin sama yhteistulos!

Q500

1. Esa Niemelä (SuperTigre)
2. Antti Saikkonen (Nelsson)
3. Samuel Riippa (Nelsson)

hkyron tulokset.jpg

Lauantaina kisat

Monday, September 11th, 2006

Nyt lauantaina Hämeenkyrössä vapaamuotoiset nopeuslennokki-kisat! Katso tämä!

Aikataulusta: tulkaa paikalle niin että klo 12.00 on koneet iskussa, ladattuna, tankattuna jne. Jos tahdotte ottaa trimmikeikkaa tms. niin kannatta tulla aiemmin icon_smile.gif

Keräämme ennen 12.00 kaikkien tiedot ylös ja yritetäään soveltaa niistä jonkinlaiset erät (esim. kaikki Q500:set samaan ryhmään jne).

Aloitamme 12.00 briiffinkillä jossa käydään vähän läpi että ketä lennättää ja mitä ja heti tämän jälkeen starttaillaan ekat erät käyntiin.

Jos on varataajuuksia niin muista ottaa kiteet mukaan. Ja mukaan kannattaa pakata myös omat eväät sillä kentän lähellä ei ole mitään ruokakauppaa tai kiskaa.

Kisat Hämeenkyrössä

Thursday, September 7th, 2006

Kaikenlaisten nopeuslennokkien pienimuotoiset kisat pidetään Hämeenkyrön lentokentällä lauantaina 16.9. Pystytämme radan ja startit hoidetaan kisamaisesti kellotuksineen sekä lippumiehineen. Tule mittaamaan koneesi vauhti ja omat reaktiokyvyt. Luokat muodostetaan paikalle saapuneiden mukaan. Q500, F5D jne.. Voit osallistua myös ihan ei-nopeuslennokilla kansanpyloniin.

Ajo-ohje: Tampereelta kohti Ikaalista E12 -tietä. Kyröskosken jälkeen vasemmalle kyltti Vesajärvi. Katso myös kartasta. Tarkempi ajo-ohje Tampereen RC-lentäjien sivuilta.

Video F5D-MM-ennätyksestä

Friday, September 1st, 2006

Tässä video jossa Rössler tekee uuden maailmanenntäyksen F5D-luokassa. Video siis vuoden 2006 MM-kilpailuista Romaniassa: http://homepage.ntlworld.com/robert.ashley/teambananaracing/worldrecord.wmv